Telefoonnummer

+ 31 (0)6 180 53 104

Email

informatie@puurirene.nl

Openingstijden

op afspraak

Je trouwdag is een van de meest bijzondere en gedenkwaardige dagen in je leven, en bruidsmake-up speelt een belangrijke rol in hoe je je voelt en hoe je eruitziet. Een professionële bruidsmake-up zorgt ervoor dat je er stralend uitziet op de foto’s en je zelfverzekerd voelt als je naar het altaar loopt.

Professionele bruidsmake-up

Het inschakelen van een professionele make-up artiest zoals PuurIrene voor je bruidsmake-up is een uitstekende investering. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een make-up die past bij je huidtype, gezichtsvorm, en de stijl van je bruiloft. We weten welke producten het beste werken voor een lange dag en hoe we moeten omgaan met verschillende lichtomstandigheden, zoals natuurlijk licht en flitsfotografie.

Bruidsmake-up door PuurIrene

Proefsessie

Het plannen van een proefsessie voor je bruidsmake-up is cruciaal om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je uiterlijk op je trouwdag. Tijdens de proefsessie kun je samen met de make-upartiest verschillende looks uitproberen en de make-up afstemmen op je huidtint, bruidsjurk en het thema van de bruiloft. Het is ook een goed moment om te experimenteren met valse wimpers of andere speciale accenten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan op je trouwdag.

Trouwen in Baarle of omgeving en je make-up van PuurIrene

Natuurlijke en langhoudende bruidsmake-up

Bruidsmake-up moet er natuurlijk en vlekkeloos uitzien, en tegelijkertijd lang houden. Een goede make-up artiest zal lichte, maar langhoudende producten gebruiken om een frisse en natuurlijke uitstraling te creëren. Dit omvat het kiezen van de juiste foundation, concealers en poeders. Maar ook het zorgvuldig aanbrengen van oogschaduw, eyeliner en mascara die bestand zijn tegen tranen en transpiratie.

Accentueer je beste eigenschappen

Het doel van bruidsmake-up is om je beste eigenschappen te accentueren en eventuele oneffenheden te minimaliseren. Een professionele make-up artiest zoals PuurIrene richt zich op het verbeteren van je natuurlijke schoonheid. Ik zal er voor zorgen dat je er stralend uitziet op je trouwdag. Dit kan onder meer bestaan uit het contouren en highlighten van je gezicht. Net zoals het definiëren van je wenkbrauwen en het kiezen van de perfecte lipkleur.

PuurIrene aan het werk met een bruid

Aanpassing aan jouw stijl

Of je nu de voorkeur geeft aan een subtiele, natuurlijke look of een meer dramatische stijl. Precies tot dit zal een getalenteerde make-up artiest zoals Irene in staat zijn om je bruidsmake-up af te stemmen op je persoonlijke smaak en het thema van je bruiloft.

Belangrijk onderdeel van je trouwdag

Bruidsmake-up is een essentieel onderdeel van je trouwdag en draagt bij aan het creëren van een onvergetelijke ervaring. Een professionele make-up artiest zal ervoor zorgen dat je make-up perfect past bij je huidtype, gezichtsvorm en de stijl van je bruiloft. Door een proefsessie in te plannen, kun je experimenteren met verschillende looks en ervoor zorgen dat je er op je trouwdag precies zo uitziet als je altijd al had gedroomd. Bruidsmake-up draait om het accentueren van je beste eigenschappen en het aanpassen aan jouw unieke stijl, zodat je er stralend en zelfverzekerd uitziet op je grote dag.

Bruidsmake-up in beeld