Telefoonnummer

+ 31 (0)6 180 53 104

Email

informatie@puurirene.nl

Openingstijden

op afspraak

Onze salon is gelegen in het gezellige Baarle Nassau en is gemakkelijk te bereiken vanuit de omgeving. We verwelkomen dan ook klanten uit het nabij gelegen België, maar ook uit plaatsen zoals Breda en Tilburg.
Parkeren is geen probleem en onze locatie biedt een rustige en ontspannen omgeving waarin je helemaal tot rust kunt komen.

Ontspannen

Bij PuurIrene vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en volledig kunnen ontspannen tijdens hun behandeling. Onze salon is daarom ingericht met oog voor detail en biedt een rustgevende sfeer waarin je even helemaal kunt ontsnappen aan de drukte van alledag.

PuurIrene is gevestigd in Baarle Nassau

Wij bieden verschillende behandelingen aan, zodat je de perfecte beauty-ervaring kunt kiezen die past bij jouw wensen en behoeften. Of je nu wilt ontspannen, jezelf wilt verwennen of een speciale gelegenheid wilt vieren, bij PuurIrene vind je altijd wat je zoekt.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak bij schoonheidssalon PuurIrene in Baarle Nassau en ontdek zelf wat onze salon te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze prachtige salon en jou te voorzien van de best mogelijke behandelingen voor een stralende en gezonde uitstraling.

Baarle Nassau en Baarle Hertog

Wellicht is een bezoek aan PuurIrene te combineren met een bezoek aan het prachtige Baarle Nassau.
Baarle-Nassau is een gemeente in het zuiden van Nederland, in de provincie Noord-Brabant, dicht bij de grens met België. Het unieke aan Baarle-Nassau is dat het bestaat uit een ingewikkeld netwerk van 22 Nederlandse enclaves (d.w.z. stukken Nederlands grondgebied omringd door Belgisch grondgebied) en 8 Belgische enclaves (d.w.z. stukken Belgisch grondgebied omringd door Nederlands grondgebied), die samen een gebied van ongeveer 7 vierkante kilometer beslaan. Dit maakt Baarle-Nassau een van de meest complexe enclaves ter wereld.

Deels in Nederland, deels in België

Door deze complexe grenssituatie hebben de inwoners van Baarle-Nassau en Baarle-Hertog (de Belgische gemeente waar Baarle-Nassau in ligt) in sommige gevallen percelen of gebouwen die deels op Nederlands en deels op Belgisch grondgebied liggen. Dit kan tot allerlei grappige en soms ingewikkelde situaties leiden, zoals winkels en restaurants die deels in Nederland en deels in België zijn gevestigd, of zelfs huizen waarbij de voordeur in het ene land ligt en de achterdeur in het andere.

Baarle Nassau en omgeving

Naast klanten uit Baarle-Nassau en Baarle-Hertog ontvangen wij ook klanten uit de rest van de regio zoals Chaam, Gilze, Rijen, Turnhout, Breda, Riel, Alphen en andere plaatsen rondom Baarle Nassau.

Irene

Aantrekkelijke plek om te wonen

Ondanks deze complexe situatie is Baarle-Nassau een aantrekkelijke plek om te wonen, met een mooi historisch centrum en een landelijke omgeving met veel natuur. Het trekt ook veel toeristen vanwege de unieke grenssituatie en de mogelijkheid om van het ene land naar het andere te lopen zonder een paspoort nodig te hebben.

Wat te doen in Baarle Nassau?

Hier zijn een paar suggesties van dingen die je kunt doen in Baarle-Nassau:

  1. Verken de enclaves: Baarle-Nassau en Baarle-Hertog vormen samen een uniek stukje grensgebied en zijn daarom de belangrijkste attractie van Baarle-Nassau. Wandel of fiets door de enclaves om de complexe grenssituatie te ontdekken en te genieten van de historische gebouwen en straten.
  2. Bezoek het Stadhuis: Het Stadhuis van Baarle-Nassau is gelegen op de grens van Nederland en België en is een van de meest bijzondere gebouwen van de gemeente. Het stadhuis bestaat eigenlijk uit twee delen, een Nederlands en een Belgisch deel. Het is mogelijk om het stadhuis te bezoeken en een rondleiding te krijgen.
  3. Ga winkelen: Baarle-Nassau heeft een aantal leuke winkels, waaronder mode- en schoenenwinkels, kunstgalerieën en cadeauwinkels. Het bijzondere aan Baarle-Nassau is dat sommige winkels zich op de grens van Nederland en België bevinden.
  4. Maak een wandeling of fietstocht: Baarle-Nassau is omringd door mooie natuur, waaronder de Chaamse bossen en het Strijbeekse heidegebied. Maak een wandeling of fietstocht en geniet van het prachtige landschap.
  5. Proef de lokale keuken: Baarle-Nassau heeft verschillende restaurants waar je kunt genieten van de lokale keuken. Probeer bijvoorbeeld de heerlijke Belgische wafels of de Nederlandse pannenkoeken.
  6. Bezoek de lokale musea: Baarle-Nassau heeft verschillende musea die een bezoek waard zijn, zoals het Baarles Museum en het Museum van de Grenssteen. Hier leer je meer over de geschiedenis van Baarle-Nassau en de complexe grenssituatie.